ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΕΤΟΥΣΗΣ

46 ΧΡΟΝΙΑ...

Η οικογένεια Πετούση για περισσότερα από 46 χρόνια γράφει τη δική της ιστορία στο κόσμο της γαστρονομίας και της παράδοσης σε αυτό τον πανέμορφο τόπο που λέγεται Κρήτη.

Διατηρώντας και εξελίσσοντας τις παλιές οικογενειακές συνταγές σας προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε την αυθεντική γεύση και ποιότητα της Κρητικής διατροφής.

Χρησιμοποιούμε μόνο ντόπια επιλεγμένα πρωτογενή υλικά ανώτερης ποιότητας από τους καλύτερους παραγωγούς και κτηνοτρόφους της Κρήτης, με αυτό τον τρόπο μένουμε πάντα πιστοί στην παράδοση και τις αρχές μας με μοναδικό γνώμονα τον σεβασμό στους φιλοξενούμενους μας.

Ένας πανέμορφος χώρος οπού μπορείτε να απολαύσετε το υπέροχο φαγητό μας, ενώ τα παιδιά θα παίζουν στον παιδότοπο υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού!

Μοναδικά μενού και για την διοργάνωση παιδικών πάρτυ, που θα αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους τόσο τους μεγάλους όσο και τους μικρούς μας φίλους!

Είναι χαρά μας να σας υποδεχόμαστε και να σας κάνουμε να νοιώθετε σαν στο σπίτι σας.

Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα συνοδοιπόροι μας σε αυτό το μαγικό ταξίδι της γεύσης μέσα στο χρόνο.

18/08/2022: Με αφορμή την 2η θέση της Ελληνικής κουζίνας σε παγκόσμια κατάταξη γαστρονομικά, έγινε και η παρουσίαση του Αντικριστού στο εστιατόριο Πετούσης που βρίσκετε στο Ηράκλειο της Κρήτης και δόθηκε συνέντευξη από τον κ. Πετούση Ζαχαρία και τους πελάτες του καταστήματος.

ΒΡΑΒΕΙΑ